sâmbătă, 6 martie 2010

10 Motive pentru legalizarea Canabisului(Marijuana)

1.Turismul in Romania ar creste enorm aducand o gramada de bani tari noastre.
2.Medicina ar fi cu un pas mare inainte deoarece marijuana are foarte multe intrebuintari medicinale si se mai spune si The Tree of Life adik copacul vieti.
3.Tineretul nu ar mai consuma alte droguri legale si mult mai periculoase de la care au fost si decese. De la marijuana nu sa inregistrat nici o moarte pana acum in toata istoria consumului care este foarte mare.
4.Poate fi folosita pentru a face enorm de multe lucruri de la unt pana la combustibil ecologic hartie textile pana si plastic.
5.Fermieri ar avea dinou ce sa planteze si sa castige bani din agricultura deoarece cererea este enorm de mare si se pot face enorm de multi bani.
6.Ar face poporul roman sa treaca cu un pas in fata in calatoria noastra catre un stat mai bun mai liber si mai deschis la minte.
7.Cu siguranta ar calma lumea mai mult am trai intro lume mai calma pentru ca stresul este alungat de aceasta planta miraculoasa.
8.Ar opri consumul exagerat de alcool care de multe ori duce la moarte pe cand repet de la canabis nu sa inregistrat nici o moarte.
9.Doctori,Profesori,Savanti, Artisti,Cantareti,Oameni obisnuiti toti o fumeaza fara sa moara si sunt dovezi vi ca nu este asa de periculoasa dupa cum spun politicieni ca este.
10.Marijuana nu este la fel de periculoasa precum alcoolul sau tutunul.

Motive sunt 1000 si 100 dar astept si in comenturi niste motive si suport si vreau sa sa spun ca tot ce este pe acest blog este doar in scop informativ si nu influenteaza asupra consumului nici de alcool sau tutun si nici al canabisului.
Aici nu este vorba doar despre canabis folosit ca si drog si ca si o planta tehnica.

16 comentarii:

  1. Interesant, dar totusi mai bine te alaturi unui site/comunitate mare ce militeaza pt legalizarea marijuanei. Apropo cati ani ai?

    RăspundețiȘtergere
  2. ma barga ma bucur ca suntem vecini si ca suntem prieteni dar in primu si primu rand ca ne-am cunoscut... intotdeauna am stiut ca esti un om destept si mai deosebit decat ceilalti... pt mine deosebit in cazul tau inseamna: tu esti un om cu o vointa imensa si un suflet foarte bun... tie chiar dack nu-ti reuseste ceva tu continui si nu dai niciodata inapoi... asta este ceva ce te face pe tine ca om deosebit... Dani... peace bro`

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) un link de pe legalizatimarijuana.com m-a trimis aici. ok..de acord cu tot ce ai scris, dar as avea o singura mentiune. incearca sa scrii corect gramatical:D merci!

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite aici propunere...haideti sa ne unim sa adunam semnaturi pentru un proiect de lege care sa tolereze consumul....nu cred ca legalizarea ar fii solutia optima..cel putin nu din prima.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.youtube.com/watch?v=s1vzJYeaIdU

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu prea cred ca domniile ce ne conduc vor legaliza aceasta planta,pentru ca daca ar fi legala nu si-ar mai umpla buzunarele asa de tare pe urma ei.TOtusi eu inca sper macar la o tolerare a ei.Daca s-ar face un referendum sunt 100% sigur ca nu s-ar legaliza deoarece romanul este incuiat la minte,dobitoc,comunist cu idei fixe si nici daca i-ai arata un document in fata(cu stampila si semnatura) el tot nu ar crede si ar zice ca nu-i buna.
    Peace

    RăspundețiȘtergere
  7. Taz..mi-ai luat vorbele din gura.

    RăspundețiȘtergere
  8. 8.Ar opri consumul exagerat de alcool care de multe ori duce la moarte pe cand repet de la canabis nu sa inregistrat nici o moarte.

    de ce crezi ca ar opri consumul(exagerat) de alcool? nu cred ca e un argument bun.
    nu toata lumea fumeaza marijuana si oricum marijuana nu e pentru toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  9. ilinca aici te contrazic...marijuana chiar opreste consumu exagerat de alcool...la mine la oprit de tot:))...pur si simplu nu mai dai 2 bani pe alcool cand gusti o senzatie asa placuta...si cand vezi ca te poti controla si nu sunt nici urmari neplacute...cum ar fi arsuri la stomac,dureri de cap,greatza...de la marijuana ii ca si cum teai trezi dintrun somn dulce si frumos.Marijuana are multe secrete pe care multi nu le stiu...marijuana nu ca ar face un popor mai calm si mai bun...marijuana ar face si un popor mai credincios...uitate la un rastaman, pt el primu lucru i credinta...majoritatea lucrurilor care le face,le face pt. Jah(Dumnezeu)...si pt iei marijuana i un lucru sacru...marijuana a aparut pe marmantu regelui Solomon...regele Ierusalimului,deasta iau pus denumirea "Ganja" Gan=Gun,Ja=Jah ... care tradus ar veni arma lui Dumnezeu...care el nea dato sa ne putem lupta imotriva intunericului...din pacate fortele cele rele domina prin parlament,politicieni...etc.,domina unde ii puterea in general...asa ca slabe sanse sunt...Bless!

    RăspundețiȘtergere
  10. Guvernul stie ca Marijuana nu face rau nimanui dar nu prea ia in calcul legalizarea ei ,daca am iesi vreo 3000 mii de oameni sau mai multi si am fuma in fata acestui guvern (exact ca-n canada) cu siguranta intro zi o va legaliza

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru cei ce militeaza sau ar dori sa militeze pentru legalizare, pot ajuta aici: http://www.facebook.com/sensimilliansunite

    Sa ne unim cat mai multi si sa trecem la fapte, ca de dat cu parerea suntem pe primul loc.

    Stand up for your right!

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. la noi in tata nu se va legaliza marijuana atata timp cat avem un guvern corupt industria farmaceutica umple buzunarele la cei de la confucere, daca sar legaliza cum isi vor mai vinde medicamentele, marijuana care este singura planta care contine THC este numita asasinul celulelor cancericene si care trateaza alzaimer artroza epilepsia etc

    RăspundețiȘtergere