vineri, 21 mai 2010

Din tantar, armasar.

In ultima vreme in Romania se fac tot mai multe arestari pentru trafic de droguri de ''mare risc''.
Este vorba de Marijuana(canepa) si extractul de canepa(hasis), acestea sunt droguri usoare care NU pot provoca moartea si totusi domnii de la DIICOT aresteaza pana si tineri care le au pentru consum propriu, ceea ce este o mare prostie deoarece nu face rau nimanui.
Dar nu se aude de nici o arestare pentru Heroina un drog extrem de raspandit in Bucuresti care da dependenta fizica si psihica si duce la moarte.
Presa joaca un rol important in conspiratia Marijuanei(canepa) care este singurul tratament pentru cancer care, chiar are rezultate.
Marijuana nu are o supradoza practica, adica nu poti muri de la ea decat dak ai fuma cam 1500 de tigari in un interval de timp de o ora dar nici atunci nu este sigur ca mori ci e doar posibil sa apara complicati.
In timp ce de la Heroina poti muri de la o singura doza.
Presa spune ca Marijuana(canepa) este un drog de mare risc si totusi nu sa inregistrat nici un deces de la aceasta planta in toata istoria consumului.
Majoritatea oamenilor din presa vorbesc cat de periculoase sunt Marijuana si Canabisul care sunt una si aceeasi deci oameni care nici macar nu stiu cum arata sau ce inseamna aceasta planta vorbesc despre cat este de periculoasa.
Marijuana este o planta care era cultivata extrem de mult in Romania inainte de 89.
Romania era pe primul loc in Europa la productia de Marijuana si pe locul 4 in lume.
Era practic cultivata peste tot in Romania, deci bunici si parinti nostri au fost producatori si traficanti de Marijuana.
As ruga oameni care discuta despre aceasta planta miraculoasa care are extrem de multe intrebuintari medicale(vezi postul de mai jos) sa se documenteze putin si sa nu scoata din burta tot ceea ce spun la TV sau in ziare despre aceasta planta si o sa realizeze ca este doar o conspiratie tot ceea ce se spune la TV despre aceasta planta.
Va rog eu nu mai bagati oameni in puscarie pentru faptul ca, consuma Marijuana bagatii pe aia care omoara oameni si care fura ca aia distrug tara.

2 comentarii:

  1. Teoretic trebuie sa fumezi 680 kg in 15 minute pentru supradoza si atunci moartea ar survenii datorita asfixierii ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce CannaSeeds.ro?
    Pentru ca noi comercializam seminte de cannabis originale (autoflower, regular), chiar de la furnizori autorizati din Olanda, Spania, Italia. Poate ca preturile sunt putin mai mari decat pe alte site-uri, dar aveti garantia ca ce comandati este original si vine in ambalaj original direct de la furnizor, noi doar etichetam produsele cu sigla CannaSeeds.

    RăspundețiȘtergere