vineri, 19 martie 2010

Este marijuana drog sau nu?

O intrebare des pusa de multe persoane dar prin dezinformarea si confuzia cu care se confrunta un om care ar trebui sa stie adevarul despre marijuana.
Sa va zic pe romaneste un drog deala care te omoara adik deala periculos is alea ce se baga in vena si pentru epidemia de heroina au dat vina pe o planta cum este marijuana care este pur si simplu o planta data de Dumnezeu pe pamant ca si merele perele si ce mai vreti voi si astia isi bat joc de ea pentru ca acum 30 de ani sau gandit nustiu cine ca este un lucru rau din interes va asigur eu da ma oameni buni au trecut deja o generatie intreaga o generatie noua dar asta este.
Voi ce parere aveti lasati un coment cu raspunsul vostru este marijuana un drog periculos cum zice majoritatea despre ea sau nu?

Astept raspunsuri de la voi.

3 comentarii:

  1. salut.eu cred ca tutunul si alcoolu sunt droguri mai periculoase de cat marijuana si asa cred si alte tari.marijuana poate sa reduca pana la jumatate celulele canceroase din corp este dovedit stiintific.pace mai documentativa fratilor

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo si tot respectul! Nu-mi vine sa cred ca am intlanit pe cineva ca tine in Romania! Ma bucur ca ai curajul sa spui adevarul si ca nu iti e frica sa nu fii etichetat drogat cum inainte cei care isi faceau un tatuaj erau etichetati puscariasi.
    Sunt scarbit de minciunile in legatura cu marijuana. Ca de exemplu campania Politiei viata invinge iarba. Iarba nu se injecteaza si nu creaza dependenta! Au uitat sa precizeze ca nu e inregistrat nici un caz de deces de la marijuana de mii de ani de cand se cosuma si anual mor sute de mii de oameni de la lucruri pe care le luam de bune: cafeaua, aspirina, alcoolul. Ce e minciuna si ce e adevar!
    Pacea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarul e ca de iarba nu mori dar nici de trait nu poti sa spui ca traesti ,am vazut multi consumatori de iarba ,arata de parca sant beti ,sau par ca nu au dormit cate 3 zile ,nu mai judeca cum trebue si sant foarte ciudati.N vreau sa judec pe nimeni dar daca te poti lasa fao.Ami pare rau sa spun asta ,dar cand stau de vorba cu un consumator de iarba ,sau alte droguri,nu pot sa zic ca stau de vorba cu un om limpede la minte,si normal ca eu ma gandesc an alta parte si nu pre bag an seama ce,a ce spune el ,asa ca iarba afecteaza sigur,si te face si dependent.

    RăspundețiȘtergere