vineri, 26 martie 2010

Legalizarea prostitutiei si a marijuanei.

Prostitutia si Marijuana sunt 2 lucruri diferite si nu inteleg dece au fost propuse deodata in acelasi dosar.
Aceste 2 nu au nimik in comun decat faptul ca sunt ilegale sincer marijuana ar trebuie sa primeasca mai multa atentie si nu prostitutia pentru ca din cauza Marijuanei intra oameni cu gramada in puscarie fara sa faca nimanui un rau dar prostituatele primesc amenzi si analize gratuite in timp ce ele fac rau tuturor isi fac rau lor si clientilor lor, familiilor lor si nu intra nimeni in puscarie pentru prostitutie(intra, dar va zic eu ca is putini si doar de ochi lumi).
Eu zic ca prostitutia si marijuana nu ar trebui sa fie mentionate in acelasi dosar.
Este reportajul de la protv pe care nu il gasesc acum, ala cu decriminalizarea prostitutiei si marijuanei unde au luat interviu la ceva preot despre ce parere au in legatura cu acest dosar si au spus ca nu sunt de acord cu prostitutia  dar de Marijuana nu au spus nimic.
Dece? Pentru ca Marijuana este o planta data de Dumnezeu pe acest pamant ca oameni sa poata beneficia de ea.
Dar un guvern intocmit acum cativa zeci buni de ani acelasi guvern care ne spune sa fumam tutun pana murim legal(35.000 de oameni morti anual in Romania de la tutun) sau hotarat ca nu o sa poata taxa aceasta planta si pentru ca industria de bumbac era pusa in pericol de aceasta planta pentru ca fibrele de canepa(Canabis sativa) erau mult mai ieftin de procurat si in acelasi timp o calitate mai buna, dar pentru ca acei oameni aveau plantati de bumbac sau gandit sa o faca ilegala si de atunci nimeni din Romania nu si-a dat interesul sa vada ce se intampla cu aceasta planta si ca defapt nu reprezinta un pericol pentru societate. Singurul pericol care marijuana il are pentru societate este faptul ca este acum ilegala si intra oameni in puscarie pentru ca legile noastre sunt vechi si comuniste si tot odata fara logica(Imi zici tu mie ca e democratie cand poti face puscarie pentru o planta care nu face rau si nu a facut si nu va face nimanui? Daca asta e democratia  atunci democratia este o mare minciuna).
Va rog implicativa in acest subiect si spuneti mai departe ca aceasta planta nu a omorat pe nimeni desi sunt in prezent 160 de milioane de oameni in lume care o consuma sau au consumat si nu a murit nimeni.
Va multumesc, si va rog comentati ca nu va costa nimik:D

5 comentarii:

  1. preotul ala n-a zis nimic de ganja pt. ca dupa parerea lui, nu e o "plata data de Dumnezeu", ci, la fel ca tutunul,e "iarba dracului"...
    cat despre democtratie..imi pare rau sa te informez, dar Romanica e tara democrata la fel cum eu sunt Canabis!
    pi.es:imi place melodia;) o am si eu in playlist

    RăspundețiȘtergere
  2. exact cum zicea kooky...nu e "data de la Dumnezeu ptr ca oamenii sa poata beneficia de ea"....te-ai gandit ca poate e marul otravit?

    RăspundețiȘtergere
  3. eu n-am zis ca nu e data de Dumnezeu ca sa nu beneficeim noi de ea(chiar trebuie sa traduc ce am zis??)..eu doar explicam care-i schema cu preotu' :))
    8-} eu vreau sa beneficiez de calitatile plantutei:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar trebui ca in Romania sa existe un grup de parlamentari deschisi la minte care sa citeasca documentarele si studiile stintifice privind Marijuana si suficienti de "curajosi" sa propuna decriminalizarea canabisului in Romania. Pre multi oameni sunt inchisi in puscarii, ale caror vieti sunt distruse pentru consumul de canabis, planta ce altii au inteles de mult ca nu are nici un efect nociv cunoscut de om si o folosesc deja in scopuri medicale.
    In istorie pe plan mondial s-au inregistrat O morti din cauza consumului de marijuana. Se estimeaza ca supradoza de marijuana ce poate cauza decesul unui adult este de 680 kg de marijuana inhalate in mai putin de 15 minute si atunci decesul ar proveni din cauza intoxicarii cu monoxid de carbon.
    Cum este posibil privind aceste date si lund in calcul si efectele benefice stiute si dovedite stintific ale marijuanei asupra bolnavilor de cancer, glaucom si alte boli incurabile, cum este posibil sa punem marijuana in aceeasi incadrare juridica cu heroina, cocaina, metamfetamina si alte substante obtinute chimic.
    Aspirina este cauza deceselor a 16.500 de oameni anual in SUA si cu toate astea exista "dobitoci" de doctori in Romania ce recomanda luarea unei pastile de aspirina zilnic, dar spun ca marijuana este nociva.
    2,5 milioane de oameni mor anual avand ca si cauza directa sau indirecta consumul de alcool pe plan mondial si cu toate astea ii facem reclama si la televizor.
    5 milioane de oameni mor anual datorita consumului de tutun dintre care 49.000 de oameni sunt fumatori pasivi si cu toate astea le gasim in magazine.
    Chiar nu exista in Romania nici o persoana cu putere politica care sa ia initiativa si sa prezinte populatiei adevarul despre marijuana? Chiar am ramas aceeasi incuiati de pe vremea comunismului?
    Vreti sa ne alineati la standarde europene domnilor parlamentari, pai atunci ar trebui sa stiti ca in state ca Olanda, Portugalia, Belgia, Cehia, Finlanda, Spania, Elvetia marijuana a fost decriminalizata, cu alte cuvinte ei nu distrug vietile oamenilor aruncandu-i in puscarie pentru consumul in scop medical sau recreativ a marijuanei.

    RăspundețiȘtergere