joi, 8 aprilie 2010

Marijuana, fructul interzis?

Ok sa zicem ca marijuana este fructul interzis cum am primit comenturi pe blog atunci inseamna ca Papaver somniferum(macul opiaceu)din care se face heroina il putem consuma nu? La fel si cu planta de coca din care se face cocaina, la fel si tutunul din care se fac tigarile pe care oameni le fumeaza zilnic si oameni mor zilnic din cauza acestor 3 plante de mai sus in timp ce de la marijuana nu a murit nimeni in 5000 de ani, ba mai mult sa folosit ca si un medicament aproape peste tot in lume pana si in Romania, credeti ca daca era o planta care era ceva rau pentru noi atunci cand Isus a fost pe pamant canepa era deja extrem de folosita pentru foarte multe chestii de a medicamente pana la textile, credeti ca Dumnezeu a creeat planta asta ca sa o faceti voi ilegala. Cu ce drept spuneti voi ca este fructul interzis?; Si as ruga pe cei care la intrebarea de pe blog ati raspuns ca nu vreti ca marijuana sa fie legalizata in Romania as vrea sa lasati si un coment in care sa spuneti dece nu?
Daca voi credeti ca este un lucru bun sa tragem concluzii care sunt impotriva creatiei lui Dumnezeu atunci votati nu cat vreti ca asta o sa ma ajute sa vad cat de incuiata e lumea la minte.
In timp ce voi cheltuiti milioane de euro anual in combaterea acestei plante copii in lume mor de foame si nu au apa potabila de baut credeti ca Dumnezeu asta vrea de la voi? Daca raspunsul este da atunci trageti voi concluziile despre cat de credinciosi sunteti.
Daca credeti ca merita sa intre oameni in puscarie pentru ca au fumat o planta care nu face rau nimanui ca o fumeaza si sa ii stricati viata pentru asta, mam lamurit inca odata cat de credinciosi sunteti. ;)

4 comentarii:

  1. tzzz...ma abonez la pagina ta!:)) sa-ti zic eu de ce NU ar trebui legalizata cultura in Romania? PT CA SUNTEM UN POPOR NECIVILIZAT DE COCALARI SI PITIPOANCE! de aia! pt ca toti cocalarii ar fuma "ca e cool frate" si s-ar da bengosi si rotunzi ca ei fumeaza marijuana. nu vreau sa aud niciun cocalar, asa cum aud azi pe strada "frate am bagat azi un bonsai, bai ce rupt is"...mai bine dau o fuga pana in Olanda sau cultiv pe propriu risc decat sa se legalizeze in Romania! toti minimalitstii strutati sa-mi dea mie lectii de cum se trage dintr-un joint :-O NU MERCI!

    RăspundețiȘtergere
  2. la cati melteni sunt in tara asta tu le dai iarba? cel mai prost animal de pe pamant e cocalarul fumat.

    PEACE, LOVE & THC

    RăspundețiȘtergere
  3. trimit acest mail cu intentia unui banner exchange!Am cheat un site " www.weednation.tk " care este la inceput de drum si are nevoie de putin sprijin.Daca sunteti de acord cu un banner exchange doar raspundeti cu un mail.Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Plm. trebuie tolerata, altfel toti mafiotii si-ar face shopuri si s-ar spargen figuri si vb lu Kooky k plm ar fi toti papagali-ntransa p strada si plm . eu am fumat un timp aqm ma feresc k am proces din kuza papagalilor c dintr-un simplu meditator m-au faqt dealer si plm si m-am trezit q diicotu-n ksa, pace! si spuneti nu drogurilor si prostiei televizate. va doresc lumina si iubire!

    RăspundețiȘtergere