miercuri, 28 aprilie 2010

Buget.

Asa deci ''buget'', am o intrebare despre buget pentru voi toti si vreau sa va zic de la inceput ca bugetul alocat ANA(asociatia nationala antidrog) pe anul 2009 e de 15078000 RON mi se pare mie sau este exagerat de mult avand in vedere ca suntem in criza si in alte tari in urma decriminalizari consumului de droguri bani folositit pentru antidrog au mers in invatamant sau medicina.
Problema principala aici este ca, conducerea Romaniei incearca sa rezolve probleme care nu is importante si nu merita bani care se aloca pentru aceste probleme in timp ce copi mor de foame in Romania si famili intregi dorm in strada dar sigur is eu prost si numai eu cred ca nu e ceea ce trebuie sa faca cu acei bani.
Dar ce sa faci daca asa zice conducerea ca trebuie facut noi acceptam, si dupaia de plangem ca merge rau.
Stiti cine ar trebui sa isi asume responsabilitatea pentru lucrurile rele prin care trece tara noastra?
Noi cetateni sau cel putin cei care doar se plang dar nu isi spun punctul de vedere pentru ca inca se cred intro tara comunista.
Deci daca voi credeti ca merita sa alocam un buget asa mare la o asociatie care in alte tari este mult mai eficienta si in acelasi timp mult mai putin costisitoare deoarece oameni care conduc tarile respective sau gandit putin la ce trebuie facut in loc sa facem ceva ca tara noastra sa prospere atunci va rog din suflet bagati mare stiti vorba aia.
Sincer sper ca cineva care are putere in Romania sa vada postul asta si sa se gandeasca macar umpic la problema care o are cu adevarat Romania.
Va rog sa comentati ca nu va trebuie cont si nu va costa nimic.
Si daca credeti ca ceea ce spun eu pe blog are sens va rog sa il promovati.:D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu